„Pata neagră” a stadionului de patru stele

Stadionul municipal din Târgu Jiu a fost modernizat şi extins. Nu la fel se întâmplă şi cu Hotelul „Sport” din incinta stadionului. Hotelul a fost construit acum aproape o jumătate de veac. A fost renovat acum mai bine de un deceniu, dar se impun ample lucrări de reabilitare şi modernizare. Hotelul are o capacitate de cazare de 70 de locuri şi este structurat pe patru etaje.

Clădirea este administrată de CS Pandurii. Directorul Mihai Prunariu spune că a solicitat la Ministerul Tineretului şi Sportului alocarea de bani în vederea reabilitării clădirii. „Nu intră în reabilitarea stadionului, este patrimoniu separat. Urmează să fie reabilitat de Minister la anul. E făcut studiul de fezabilitate, proiectul, să vedem dacă ministerul aprobă la anul reabilitarea. Lucrările se ridică la 1.5 milioane lei. Nu ştim dacă se vor aloca bani. S-a zis că şi anul acesta, dar anul acesta nu s-au făcut decât studiile tehnice şi caietul de sarcini”, a declarat Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii.

Astfel stând lucrurile, Hotel Sport rămâne un fel de pată neagră a stadionului de la Târgu Jiu modernizat cu peste 20 de milioane de euro şi pretabil pentru competiţii de talie europeană.

Vizualizări: 2,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: