Patru moduri în care poți verifica dacă ai un parfum original

Ești sigură că parfumul tău este original? Dacă ai îndoieli în legătură cu ingredientele sale, iată cum poți afla dacă este sau nu original. Diferența esențială între parfumurile originale și cele contrafăcute este dată de cantitatea de alcool și de apă. Parfumurile cu mult alcool și apă nu rezistă prea mult pe piele. Cele originale sunt mai uleioase și persistă mult timp pe piele.

Testul oglinzii este unul dintre cele mai populare și cele mai simple modalități prin care îți poți da seama dacă un parfum este original sau nu. Pulverizează parfumul de la o distanță mică pe oglinda din baie și așteaptă timp de 10 minute. Dacă este autentic parfumul va lăsa o pată pe oglinda ta. 

Mai poți verifica dacă parfumul tău este autentic examinând bine ambalajul. Cutiile de parfum originale au un suport din carton care ține sticluța fixată bine, astfel încât să nu se deterioreze la transport. Când ai în mână o cutie de parfum, agit-o puțin. Dacă auzi vreun zgomot sau simți că sticluța joacă în cutie, nu ai de-a face cu un produs original.

Același lucru este valabil și pentru folia de deasupra cutiei. În cazul produselor originale ea este fixată bine pe cutie, fiind chair nevoie de o foarfecă pentru a desface ambalajul. În cazul celor contrafăcute, această folie se îndepărtează ușor și nu este perfect întinsă.

O a treia metodă este agitarea sticluței de parfum. Dacă bulele formate nu se estompează în cateva secunde  ai de-a face cu unul contrafăcut. Un parfum orginal nu este spumos și nu face prea multe bule când este agitat.

Prețul este un factor esențial. Diferențele prea mari între prețuri ar trebui să-ți dea de gândit, deoarece parfumul s-ar putea să nu aibă aceeași mireasmă și nici nu va persista la fel de mult.

Vizualizări: 3,935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: