Post fără concurs la Penitenciarul Târgu Jiu

Penitenciarul Târgu Jiu angajează, fără concurs, pe durată determinată de șase luni, personal din sursă externă ori cadre care au trecut în rezervă sau cărora le-au încetat raporturile de serviciu din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, în vederea ocupării unui post de medic specialist (medicină generală/medicină de familie) – polițist de penitenciare definitiv.

Candidații vor depune la Penitenciarul Târgu Jiu, pe adresa de email [email protected] ori prin orice mijloc de comunicare la distanță, dosarul de înscriere. Data limită de înscriere este 11 mai, ora 15:00.

După depunerea documentelor solicitate și verificarea lor, candidații vor fi programați pentru evaluarea psihologică.  

În cazul în care sunt mai mulți candidați pentru același post, se va acorda prioritate la angajare persoanelor care au mai îndeplinit funcții în cadrul sistemului de apărare, ordine publică și securitate națională, ori au absolvit instituții de învățământ corespunzătoare funcției pentru care candidează cel puțin cu media 8.00.

„În vederea eficientizării acordării asistenţei medicale şi acoperirii cerinţelor apărute în contextul epidemiologic actual, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi unităţile subordonate au analizat necesitatea încadrării unor posturi vacante, astfel încât măsurile de prevenţie şi intervenţie impuse de evoluţia în dinamică a virusului SARS-CoV-2 să fie implementate în parametri optimi”, a anunțat ANP.

Vizualizări: 7,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: