Prima benzinărie din oraşul Ţicleni, deschisă până de Crăciun

Veşti bune pentru locuitorii oraşului Ţicleni. În curând nu vor mai fi nevoiţi să alimenteze maşinile la Târgu Cărbuneşti sau Bîlteni. O firmă va înfiinţa o staţie PECO în oraş, chiar pe un teren al primăriei. Prin înfiinţarea benzinăriei, câţiva localnici vor reuşi să-şi găsească un loc de muncă.

 Stația PECO va fi realizată chiar în parcarea din vecinătatea primăriei Țicleni. Astfel, administraţia locală scapă de o cheltuială pentru că nu mai trebui să reamenajeze parcarea, iar cetățenii vor avea de unde să alimenteze autovehicule fără să mai fie constrânşi să străbată zeci de kilometri până la prima staţie cu carburanţi. "Singura stație care a fost la noi, de Rompetrol, s-a desfiinţat şi în orașul Țicleni, la ora actuală, nu are de unde să ia un cetăţean un litru de benzină sau motorină sau ce-i trebuie. Ia din localităţile limitrofe, chiar și de la Târgu Jiu. De șase luni am concesionat acest teren, urmează să ia avizele și sper ca până la Crăciun să avem staţia PECO realizată în orașul Țicleni", a declarat primarul oraşului Ţicleni, Constantin Radu. 

Mai mult decât atât, pentru punerea în funcțiune a stației PECO câțiva localnici vor fi angajați. Firma care realizează această stație la Țicleni mai deține astfel de benzinării și în alte localități din Gorj. "Această stație va fi urmată și de o spălătorie, eventual niște gaz. Sperăm ca acest angajator să facă vreo 8 locuri de muncă", a explicat șeful orașului Țicleni.

Primarul din Țicleni și-a propus încă de acum patru ani să concesioneze acel teren pentru înființarea unei stații PECO. Pentru că nu a avut susținerea consilierilor locali, a renunțat la acest proiect.

Vizualizări: 4,761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: