Rezultat șocant pentru Gilortul Cărbunești la Severin

Echipa din Cărbunești care a cochetat cu primele poziții din clasament în acest sezon a șocat prin rezultatul înregistrat în ultima etapă. Elevii lui Mario Găman au suferit o înfrângere dură pe terenul celor de la Viitorul Șimian, scorul fiind 5-0 pentru gazde.

Meciul se anunța a fi  un derby pentru play-off dar la final a fost o decepție pentru suporterii Gilortului. Înfrângerea a fost una dură, mai ales că venea după o serie de rezultate bune ale echipei pregătite de Mario Găman.

Încă din startul partidei gazdele s-au instalat în jumătatea Gilortului, dar fazele cu adevărat periculoase la poarta lui Oprița au lipsit până la mijlocul reprizei. „Cu trei minute înainte de pauză, Marian Stoenac pătrunde în careu pe flancul stâng și, de la 10 m, îl învinge pe Oprița cu un șut la colțul lung. În ultimul minut al primului act, Mathias Hondorocu șutează violent sub transversală, din interiorul careului mare, și stabilește scorul pauzei. Fără Dănăricu și Gheorghe, ieșiți accidentați în minutele 32, respectiv 46, angrenajul echipei noastre se rupe complet. Gelu Velici (57')  transformă penalty-ul acordat pentru fault și ridică scorul la 3-0. Hondorocu (67') realizează dubla cu un eurogol în vinclul porții noastre de la 25 m. Gelu Velici (69') răspunde la rândul său cu o dublă și stabilește scorul final”, au anunțat cei de la Gilortul despre desfășurarea ostilităților pe terenul de la Severin. .

Gilortul va susține următorul meci pe teren propriu vineri 25 noiembrie, începând cu ora 14:00, împotriva formației CSO Filiași.

Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: