S-a omorât în Săptămâna Patimilor

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Curpen a decis ieri să-şi încheie socotelile cu viaţa. Gestul băiatului a lăsat fără cuvinte întreg satul pentru că nimeni nu se aştepta la aşa ceva din partea tânărului pe care toată lumea îl ştia liniştit. Anchetatorii încearcă acum să afle motivele care l-au determinat pe băiat să-şi ia viaţa în timp ce familia este distrusă.

O familie din satul Curpen va avea parte de Sărbători Pascale îndoliate, asta după ce un tânăr de 27 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor. Băiatul era masterand pe un loc fără taxă la Petroşani. Ieri a venit acasă împreună cu mama şi sora lui pentru a-şi petrece sărbătorile în familie. Tânărul a profitat de neatenţia apropiaţilor care trebăluiau prin gospodărie şi în jurul prânzului el a intrat în casă unde fără să stea prea mult pe gânduri s-a înjunghiat în dreptul inimii cu un cuţit. Vecinii au rămas muţi de uimire când au aflat tragedia pentru că îl ştiau pe tânăr ca fiind un băiat model. „Eu eram în curte şi am auzit-o pe mama lui ţipând. M-am dus imediat la ei să văd ce s-a întâmplat. El era întins pe jos la el în cameră şi aproape dezbrăcat. Era tăiat pe la mâini, la gât şi în dreptul inimii avea două înţepături de cuţit iar cuţitul a fost lângă el. Când am ajuns eu la ei era cald, a venit ambulanţa dar ei au zis că a murit pentru că şi-a tăiat aorta. Asta este o nenorocire. Nu ştiu ce o fi fost în capul lui. Nu părea supărat, nu cred că avea probleme, prietenă nu ştim să fi avut, cine ştie ce o fi fost în sufletul şi în mintea lui”, povesteşte o vecină.

Nimeni nu ştie motivul

Întreaga familie a fost sfâşiată de durere. Atât mama cât şi sora băiatului nu pot să acceptă ideea că Ionuţ nu mai este în viaţă. „Nu-i posibil Doamne aşa ceva. Acum câteva ore era în viaţă şi acum nu mai este. De ce nu mă luaşi pe mine şi mi-l luaşi pe el. Era lumina ochilor mei. L-am iubit mai presus de orice. Doamne, viaţa mea se dusă, sufletul meu!”.

Vecinii sunt cutremuraţi de gestul lui Ionuţ. „Nu ne vine nici acum să credem ce am văzut. Nu e posibil să se întâmple o asemenea tragedie. Ionuţ era un băiat deosebit. Era foarte deştept, acum era la master la Petroşani pe locurile suplimentate de la buget. El nu a creat niciodată probleme familiei. Nu ştia ce sunt alea baruri, discoteci, alcool şi scandaluri. Era un băiat liniştit şi de un bun simţ rar întâlnit. Cum venea aici la ţară, făcea treabă, nu-i stăteau picioarele. Făcea orice în gospodărie. Nu ştim de ce s-a omorât. Provine dintr-o familie bună, avea locuinţa lui în Petroşani. Acum numai ce venise acasă să facă sărbătorile aici cu mama, bunica, sora şi tatăl lui. Tragedia a fost percepută de anchetatori ca o moarte suspectă şi au luat în calcul două ipoteze, una a sinuciderii şi a unei crime. „Este o moarte suspectă. Noi am luat în considerare două ipoteze: ori sinucidere ori crimă. În urma cercetărilor şi a declaraţiilor, am stabilit că este vorba de sinucidere. Acum încercăm să aflăm motivele sinuciderii pentru că nimeni nu ştie nimic”, a declarat Emil Moţa, procurorul de caz.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: