Sistemul de alimentare nu funcționează. Primarul nu vrea să semneze recepția

Sistemul de alimentare cu apă din comuna Vladimir este gata, dar nu funcționează la normal. Recepția nu a fost încă semnată, iar autoritățile locale speră ca problemele să fie remediate de constructor pe cale amiabilă, în caz contrar i se va opri garanția de bună execuție.

Investiția este formată din două micro sisteme Vladimir-Valea Deșului și Andreești-Frasin, iar întregul proiect a costat aproximativ 6.000.000 de lei. O parte a sistemului a fost recepționat din 2015, lucru care nu s-a întâmplat și cu cel de-al doilea microsistem.

”Ar trebui să facem recepția sistemului de alimentare cu apă pentru că a fost finalizat în întregime, numai că, nu funcționează la parametri normali. Mai exact nu este debit de apă. Toată vara anului trecut oamenii nu au avut apă din mai și până în octombrie când au început ploile. O să iau legătura cu constructorul pentru a rezolva problema, în cazul în care nu se poate, îi propunem să foreze alt puț. Dacă va refuza suntem obligați să îi oprim garanția de bună execuție”, a declarat Marius Vijulan, primarul din Vladimir.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: