Unde ar putea juca Dan Nistor din vară

Dan Nistor s-ar putea despărți de Universitatea Craiova după ce o altă echipă din play-off a pus ochii pe mijlocașul oltenilor. Mijlocașul central în vârstă de 33 de ani ar putea ajunge în vara acestui an la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului viitor, însă acesta s-ar putea despărți mai repede de gruparea din Bănie. Sepsi Sfântu Gheorghe este echipa care ar fi pus ochii pe Dan Nistor, potrivit Sport.ro.

După ce au obținut și semnătura lui Cristi Bărbuț, extrema dreapta în vârstă de 26 de ani de la Universitatea Craiova, Sepsi Sfântu Gheorghe l-ar putea „fura” și pe Dan Nistor. Potrivit sursei citate, conducerea clubului din Bănie ar fi dispusă să renunțe la Dan Nistor, având în vedere faptul că acesta are un salariu lunar de 14 mii de euro și evoluțiile sale au devenit tot mai șterse.

De asemenea, originar din Rucăr, județul Argeș, Dan Nistor ar fi mai aproape de casă dacă ar alege să meargă la Sfântu Gheorghe. Finanțatorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, le-a transmis jucătorilor că își dorește să califice echipa în cupele europene și să joace meciurile internaționale pe noul stadion. Astfel, covăsnenii vor să își întărească lotul în această vară.

Dan Nistor a ajuns la Universitatea Craiova în ianuarie 2020, când oltenii au plătit 260 de mii de euro către Dinamo.

Vizualizări: 1,562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: