Viitorul parc industrial, la Bălești

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și-a trecut în programul electoral realizarea unui parc industrial la Bălești, o comună de lângă Târgu Jiu. Acesta susține că investitorii preferă zone apropiate de marile orașe, pentru a găsi forță de muncă.

“Am adunat opiniile investitorilor, vor să dezvolte activități pe lângă orașele mari, iar municipiul Târgu Jiu este un pol care poate să atragă”, a spus Cosmin Popescu la Radio Infinit. “Propun realizarea unui parc industrial pe 50 de hectare, pe un teren care există și are utilitățile necesare, în comuna Bălești”, a mai spus Popescu, precizând că a discutat cu primarul comunei, Mădălin Ungureanu.

Președintele CJ Gorj spune că actualul parc industrial de la Bumbești Jiu nu este ceea ce trebuie, dar a amintit că acolo este un mare investitor, Leoni, care a creat peste 400 de locuri de muncă.

Popescu a vorbit și despre investitorii aduși în Târgu Jiu în ultimii patru ani, începând cu cei de pe platforma Rostramo și până la cel care a redeschis Avicola. Au fost mii de locuri de muncă, ceea ce a însemnat o scădere a ratei șomajului de la 8 la 3,1%. (M.M.)

Vizualizări: 2,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: