(REPORTAJ) Patimile fraierului care vrea să dea bani RCS-ului

De la Ana la Caiafa via Kafka. Decât să vrei să le dai bani celor de la RCS, mai bine îi arunci pe jos și-ți vezi de treabă! Altfel pățești fix ca-n Castelul. Și dacă n-ați citit Castelul, fiți pe pace: o să-l trăiți, la RCS.

Am ghinion. Vreau să-mi pun și eu internet și cablu CU BANI într-un loc din Târgu Jiu unde are acoperire doar RCS-ul. Ca să le dai bani celor de la RCS, trebuie să faci o cerere. Le-am spus că pot să considere că am făcut cererea telefonic. ”Ne-ne-ne, domnul din mileniul 3, la noi, în Evul Mediu, cererea trebuie făcut SCRIS!”, îmi spun ei fericiți că pot să mă încurce. Haida-de, zic și eu. Dar de ce scris, dom'le?! Nu mă credeți, sau ce? Știu serie de buletin, știu CNP, adresă, știu totul despre mine, vă zic totul, mă puteți spiona, vă dau și seria de la card, orice. Faceți voi cererea! Nu, mi se răspunde. Nicidecum. Dumneavoastră, într-un punct de lucru RCS.

Concluzie intermediară: CA SĂ DAI BANI LA DIGI TREBUIE SĂ STAI LA COADĂ! E singura cale.

De fapt, despre asta este vorba. Știți voi epsiodul ăla din South Park despre RCS? Serios, acest episod e despre RDS. Iată (apoi vă povestesc):

Cristi sau Costi sau Cosmin sau Cipri, ceva de genul ăsta, e singur în sediul RCS de pe Eroilor. Singur! S-I-N-G-U-R! Și lui Claudiu sau Cornel sau Curtuiuș îi ia cam 15-20 de minute să rezolve un client, pentru că clienții RCS vin cu probleme complexe. Iar eu aveam vreo 6 clienți (sau potențiali clienți) în față.

Am stat o oră. O oră în care, pe lângă transpirații, prin cap mi-au trecut toate bazaconiile. De pildă, că n-am nevoie de internet prin wi-fi chiar așa de tare. Ce, n-am date pe telefon? Îmi fac hotspot și aia e. Mai puțin porno, mai mult timp liber. Iar televizorul prostește, de ce să mă mai uit la televizor? Mai bine fără abonament la Digi și oi vedea ce va fi.

Așadar, după o oră de stat și doi clienți rămași în fața mea, am cedat. Am plecat, mi-am luat lumea în cap, m-am lecuit de dat bani la RCS. Pe voi, fericiții care aveți deja abonamente la RCS, vă sfătuiesc să le plătiți factura doar dacă fac dumnealor o cerere scrisă la voi acasă, înainte. Dar când vin s-o facă să-i puneți să aștepte, poate văd și ei cum e.

A.M.

Vizualizări: 2,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: