Taxe noi pentru târgujieni? Ce spune primarul Marcel Romanescu!

Curtea de Apel Craiova a trimis spre rejudecare, la Tribunalul Gorj, dosarul dintre Aparegio şi Primăria Târgu-Jiu. Operatorul de apă şi canal intenționează să introducă  taxarea serviciului de preluare a apelor pluviale de pe domeniul public şi privat al orașului. Măsura nu este privită cu ochi buni de reprezentanții administrației locale.

Primul termen de judecată va fi pe 15 noiembrie. „Nu voi fi niciodată de acord ca Aparegio să-și umple conturile cu banii noștri, ai cetățenilor”, a afirmat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, unul dintre contestatarii intențiilor operatorului de apă şi canal, de a introducere o nouă taxă pentru populație.

„Se rejudecă procesul prin care am contestat decizia de a plăti Aparegio apă de ploaie! Așa cum am promis, nu acceptăm ca cetățenii să plătească servicii de care nu beneficiază. Societatea Aparegio forțează locuitorii municipiului Târgu-Jiu să plătească pentru colectarea apei de ploaie chiar și în zonele unde nu există canalizare, pe câmpuri sau în pădurile de pe raza orașului. Am primit, inițial, o decizie nefavorabilă a instanței, dar am obținut rejudecarea cauzei. Nu voi fi niciodată de acord ca Aparegio să-și umple conturile cu banii noștri, ai cetățenilor, pentru un serviciu de care nu beneficiem, fie că este vorba de apa de ploaie care cade în câmp, ori apa deversată direct în Jiu, fără să treacă printr-o stație de epurare”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 3,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: