Fanii Craiovei fac planuri pentru deplasare la finala Cupei

După 3-0 în tur, Universitatea Craiova este cu un pas în finala Cupei României. Returul de pe terenul celor de la Viitorul Târgu Jiu, părea o simplă formalitate pentru suporterii care afc deja planuri pentru deplasarea la finală.

Secretarul de Stat Raed Arafat, șeful DSU, a spus că în România urmează să se desfășoare competiții sportive-test, cu 50% din capacitatea arenei deschisă publicului, iar unul dintre primele meciuri ar putea fi finala Cupei României, de pe stadionul „Ilie Oană”.

Astfel, după acest anunț, fanii Craiovei au dat semnalul pentru o mobilizare generală în vederea finalei Cupei de la Ploiești (22 mai).

„E timpul să pregătim o nouă Olteniadă", a scris Peluza Nord în comunicatul postat pe Facebook, în cadrul căruia informează că stadionul va fi 50 la sută deschis, „deci o să avem 3.000 de bilete”, a fost anunțul făcut de Peluza Nord Craiova.

 Totodată, suporterii atenționează că accesul va fi permis doar celor vaccinați, celor care posedă un test PCR negativ, dar nu mai vechi de 72 de ore, un test rapid, dar nu mai vechi de 24 de ore, sau celor care au trecut prin boală în ultimele 90 de zile.

Cei din Peluza Nord le-au promis fanilor că vor reveni cu mai multe informații despre prezența pe stadion la finala Cupei României și despre deplasarea la Ploiești.

Vizualizări: 524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: