Pandurii a anulat meciul amical cu CS Mioveni

Pandurii Târgu Jiu nu s-a mai deplasat astăzi la Mioveni pentru meciul amical programat încă de la reunirea lotului. Echipa din Mioveni a anunţat oficial de vineri seara că nu va mai juca acest meci pentru că adversarii de la Pandurii au comunicat că nu vor putea face deplasarea.

 Problemele financiare cu care se confruntă Pandurii au dus la anularea ultimului meci amical pe care echipa din Târgu Jiu îl avea programat înainte de debutul în noul sezon. CS Mioveni şi-a anunţat suporterii pe pagina oficială, vineri seara, că nu va mai disputa acest meci amical din cauza unor probleme financiare ale adversarilor.

„Adversarul pe care echipa noastră trebuia să îl întâlnească în amicalul de mâine, Pandurii Târgu Jiu, a anunţat cu câteva minute în urmă că nu se va mai prezenta la meci, din cauza unor probleme financiare de ultim moment. În aceste condiţii, antrenorul Marius Stoica a programat de la aceeaşi oră, 12.00, un joc scoală, pe Stadionul Orăşenesc, lotul urmând a fi împărţit în două echipe”, se arată în comunicatul echipei din Mioveni.

În aceste condiţii, antrenorul Adrian Bogoi a programat la Târgu Jiu un antrenament după care jucătorii au primit liber până luni.  

Vizualizări: 1,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: