Pandurii definitivează lotul după meciul cu CS Mioveni

Pandurii Târgu Jiu intră în linie dreaptă cu pregătirea pentru primul meci al sezonului 2019 – 2020 după ultimul amical, cel cu CS Mioveni, programat sâmbătă, de la ora 12:00. După acest joc antrenorul Adrian Bogoi va definitiva lotul pentru noul sezon.

Cei de la Pandurii au păstrat 20 de jucători dintre cei care au evoluat şi sezonul trecut, inclusiv doi juniori, şi au mai cooptat în lot încă un junior al clubului. Pe lângă Ovidiu Rasoveanu şi Sebastian Safta, din lot face acum parte şi Radu Filip, tot la categoria juniori putând fi inclus şi Măicăneanu, dar acesta nu mai evoluează foarte des la juniori, făcând parte constant din lotul primei echipe şi sezonul trecut.

În ceea ce priveşte transferurile, antrenorul pandurilor, Adrian Bogoi, recunoaşte că echipa a trecut printr-o criză, dar au fost aduşi câţiva jucători tineri care nu au mai evoluat la acest nivel. „Campania noastră de transferuri e cea care se ştie deja, am avut şi o interdicţie la transferuri, dar marea majoritate a celor care au venit sunt tineri care nu au jucat la nivelul Ligii 2 şi sperăm să îi integrăm în lot. Şi chiar dacă nu au avut meciuri la nivel de seniori, sperăm ca într-o perioadă mai scurtă să poată să joace în echipă sau să facă parte din lotul de 18 jucători pentru meci. Legitimări putem face, avem jucătorii pe care îi avem aici, la juniori nici nu trebuie să facem transferuri pentru că ei au fost la amatori. Nu ne împiedică cu nimic problema aceasta, toţi jucătorii pe care îi avem acum în pregătire pot fi legitimaţi”, a explicat antrenorul Bogoi.

Doi dintre marcatorii testului găzduit de terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv de la Târgu Jiu sunt jucători aflaţi în probe. Dacă Rogac provine din Republica Moldova, de la Zaria Bălţi, şi a evoluat pentru Pandurii şi în precedentul amical, cu Internaţional Băleşti (3-0), Nichifor a fost adus de la U Craiova 1948 CS 2. Bogoi l-a mai testat şi pe japonzeul Takahashi Kazuki, mijlocaş care în returul sezonul trecut a bifat câteva meciuri în Liga 3, la FCU Craiova. Cei trei, dar şi portarul Iulian Dinu, ultima dată la U Cluj, ar putea face parte din lot începând de săptămâna viitoare. Pe lângă aceştia cei de la Pandurii mai au în probe şi alţi jucători tineri, dar în privinţa acestora antrenorul va lua o decizie după amicalul cu CS Mioveni.

Dacă va înregimenta cei patru jucători şi cu fotbaliştii aflaţi deja în lot, Pandurii ar ajunge la un lot de 25 de jucători. În această vară Pandurii s-au despărţit de 11 fotbalişti:  Alexandru Vodă (mijlocaş, FC Hermanstadt), George Tudoran (atacant, Rapid), Gabriel Dodoi (atacant, Rapid), Denis Brînzan (fundaş, FC Argeş), Andrei Blejdea (atacant, FC Argeş), Robert Dănescu (fundaş, FC Argeş), Alexandru Costache (portar, revenit la Concordia Chiajna), Milos Draca (fundaş, destinaţie necunoscută), Hery Du-ho Kim (mijlocaş, destinaţie necunoscută) şi Laurenţiu Tudor (mijlocaş, destinaţie necunoscută).

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: