Turneu de baschet organizat la Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu va aloca 50 de mii de lei pentru organizarea Turneului Final al Ligii Naționale de 3x3. Competiția se va desfășura, la Târgu Jiu, la începutul lunii viitoare. Cu banii oferiți de municipalitate, cei de la Federația Română de Baschet vor putea cumpăra echipamentele tehnice necesare și vor caza sportivii care vor veni în Gorj cu această ocazie.

Banii vor fi alocați în cadrul ședinței de Consiliu Local, programată săptămâna viitoare. Turneul de baschet va avea loc în perioada 2 – 4 august 2019, la Târgu Jiu.

Cei de la Federația Română de Baschet trebuie să găsească suprafață de joc și toate echipamentele necesare pentru desfășurarea competiției. „Federația Română de Baschet va utiliza această sumă pentru următoarele cheltuieli: închiriere suprafață de joc și echipamente tehnice necesare derulării evenimentului (tribune, panouri baschet, tabele de marcaj, instalație 12 secunde, tabele electronice de scor, sisteme de publicitate tip LED, materiale promoționale, producție video, etc), precum și a cheltuielilor privind masa și cazarea arbitrilor și a personalului organizator”, au transmis cei de la Direcția de Turism din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: