Pandurii, 5-0 cu Gilortul Cărbuneşti

Pandurii Târgu Jiu a disputat miercuri un alt meci amical, cel de-al patrulea din perioada de pregătire pentru noul sezon. Gorjenii s-au impus cu scorul de 5-0 în faţa nou promovatei Gilortul Cărbuneşti, golurile fiind reuşite de Dumitru Rogac, Trancă, Măicăneanu, Oiţă şi Adrian Nichifor.

Meciul s-a disputat pe terenul trei de iarbă naturală, terenul de antrenament al celor de la Pandurii, nu pe terenul sintetic pe care echipa va evolua în campionat, cel puţin în prima parte până la finalizarea lucrărilor de la noul stadion. În faţa a peste 200 de spectatori aflaţi în jurul terenului, suporteri ai ambelor echipe, cele două echipe şi-au aliniat cele mai bune garnituri din acest moment în prima repriză, dar au testat şi jucători aflaţi în probe în partea a doua a jocului.

În prima repriză, antrenorul Adrian Bogoi a încercat să cristalizeze o formulă de start pentru noul sezon, trimiţând pe teren jucătorii care au evoluat în majoritatea meciurilor de verificare. Acesta a început partida amicală în formula: Iulian Dinu – Bratu, Gheorghe, Ciobanu, Oiță, Rasoveanu, Lică, Trancă, Vasilescu, Dumitru Rogac, Patrik Popescu.  În partea a doua a jocului majoritatea jucătorilor au fost înlocuiți intrând pe teren o altă echipă formată din ceilalţi jucători din lot, dar şi fotbalişti aflaţi în probe şi tineri juniori ai clubului: Oprița, Dinu, Măicăneanu, Kazuki, Tănăsoiu, Radu Filip, Almic, David, Cristea și Nicolae Cotolan.

Ceilalţi jucători aflaţi în probe au fost şi ei testaţi miercuri după-amiază într-un amical cu una din echipele de juniori ale clubului, antrenorul Adrian Bogoi renunţând deja la o parte dintre ei, pentru că după următorul joc amical va intra în linie dreaptă cu pregătirea primei etape. Golurile au fost marcate de Dumitru Rogak - min.12, Trancă - min. 37, Măicăneanu - min. 47, Oiță - min. 54 și Nichifor - min. 57.

Măicăneanu a fost nevoit să iasă de pe teren imediat după ce a marcat golul al treilea al echipei sale, în urma unei accidentări. Accidentat este în acest moment şi Şendroiu, care nu a evoluat în acest meci, nefiind trimis pe teren nici portarul Mihai Cotolan care nu a intrat încă în programul de pregătire al echipei.

În ceea ce priveşte oaspeţii de la Gilortul, aceştia sunt la debutul pregătirii de vară şi antrenorul Tavi Iordache caută să completeze lotul pentru noul sezon în care echipa trece la un eşalon superior. În repriza I au evoluat pentru Gilortul  A. Paștiu – Buzurin, Dolcescu, Ion, M. Paștiu,  Dumitru, Cîrstoiu, Avramescu, Bubuioc, Codin şi Meliță, iar în partea a doua a meciului  au jucat pentru echipa din Cărbuneşti: Preoteasa, Popescu, Pociovălișteanu, Ion, Cocioabă, Almăjanu, Opriţa, Avramescu, Bubuioc (Dumitru), Sorea, Ancuța, Meliță.

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: