Pandurii cred că pot scoate un rezultat pozitiv cu Turris

Antrenorul echipei Pandurii, optimist înaintea confruntării cu Turris Oltul. Călin Cojocaru recunoaşte că echipa sa pleacă cu un handicap, pentru că are mulţi jucători noi în lot dar este convins că poate scoate un rezultat pozitiv.

Pandurii dispută sâmbătă primul meci al noului sezon de pe teren propriu. De la ora 11:00, echipa gorjeană va întâlni Turris Oltul, iar antrenorul Călin Cojocaru va putea conta pe mijlocașul belgian Martin Remacle (23 ani) și pe atacantul francez Steven Rick Ruben Goma (19 ani), ambii fiind legitimați joi, astfel că vor avea drept de joc sâmbătă, după ce rataseră jocul din Regie.

Ghanezul Prince Buaben, belgianul Kevin Bunga și polonezul Rafal Zaborowski au fost singurii străini care au fost legitimați înaintea jocului cu Rapid, toți trei fiind titulari în Regie. „Am adus foarte mulţi jucători, dar nu am reuşit să-i legitimăm pe toţi, nu le-a sosit cartea verde. Am evoluat pentru prima oară în această formulă, dar eu zic că am stat destul de bine în teren. Jucătorii au calitate, dar n-am avut timpul necesar să-i legitimăm. De etapa viitoare, o să vedeţi o echipă mult mai bună, mai pragmatică”, a precizat antrenorul Călin Cojocaru, care a recunoscut că jocul cu Turris va fi dificil: „Ne așteaptă un meci dificil, cum, de altfel, sunt toate. Plecăm cu un handicap, în sensul că avem foarte mulți jucători noi. Nu suntem omogeni, în schimb întâlnim o echipă care a fost la o secundă de Liga 1, dar suntem concentrați și cu siguranță putem scoate un rezultat pozitiv. Avem un moral destul de bun chiar dacă nu avem puncte în clasament. Sperăm la mai mult de la meciul cu Turris. Sper să reușim cât mai repede toate legitimările pentru a avea liniștea necesară să pregătim meciurile cum se cuvine. Trebuie să ne mobilizăm cât mai repede, să stabilim relații de joc, iar după aceea nu îmi este teamă de niciun adversar. O să ne batem pentru puncte cu orice echipă”.

Oficialii echipei gorjene au pregătit fanilor o surprinză, urmând să amenajeze un ecran uriaș în centrul orașului, pe care va fi proiectat meciul de la ora 11:00.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: