Primăria renunță la dividende, banii se duc la Transloc

Societatea de transport în comun din Târgu Jiu își va rotunji conturile cu încă 120 de mii de lei. Banii provin din dividendele pe anul 2020 la care Consiliul Local Târgu Jiu a renunțat în ultima ședință. Suma va rămâne în conturile Transloc și, susțin reprezentanții firmei, va fi folosită pentru investiții.

Mai exact, este vorba de 125.846 lei, dividende constituite în acest an, bani ce au rămas la Transloc ca sursă de finanțare a investițiilor. Într-o adresă înaintată municipalității, Transloc a motivat această solicitare prin faptul că își dorește să cumpere un autobuz având în vedere că parcul auto al societății este unul dintre cele mai învechite din România.

Anul 2020 a fost mai bun pentru Transloc. Subvenția a fost mai mare decât în 2019, iar bugetul pentru acest an a fost votat după multe încercări eșuate pentru că aleșii locali au picat cu greu la același numitor comun privind suma ce trebuie alocată societății de transport în comun din Târgu Jiu.

Directorul Transloc, Mihai Paraschiv, a cerut subvenție de 7,5 milioane de lei, solicitare văzută drept exagerată de câțiva consilieri locali.  

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: