Luduşan, lăudat de Flavius Stoican

Antrenorul Flavius Stoican vrea să construiască la Viitorul Târgu Jiu  o echipă şi încurajează jucătorii să dea totul pe teren. Tehnicianul a reuşit o primă victorie în meciul cu CSM Slatina de pe teren propriu şi pleacă la Recea cu gândul să aducă puncte şi din deplasare.

Antrenorul celor de la Viitorul Târgu Jiu l-a lăudat pe Andrei Ludușan, autorul golului victoriei din minutul 90, din meciul cu CSM Slatina . Acesta și-a trecut numele pe lista marcatorilor la doar câteva secunde după ce a intrat pe teren. Flavius Stoican speră că astfel de exemple le vor da jucătorilor lui un plus de moral în momentul în care vor intra pe teren, chiar dacă nu vor începe partida în primul ”11”: ”Pe Ludușan, chiar dacă nu a avut prea multe minute jucate, fotbalul l-a răsplătit. Dacă ești corect la antrenamente, poți să intri și un minut și să marchezi. Bravo lui și aș vrea ca toți jucătorii să știe că sunt importanți. Sunt importanți cei care intră din primul minut, dar sunt importanți și cei care intră pe parcurs, pentru că pot să schimbe soarta unui meci. Mai ales că jucătorii pot fi obosiți pe final de meci. Ei intră proaspeți și pot să schimbe soarta jocului”.

În ceea ce priveşte meciul din deplasare cu FC Recea, Stoican spune că nu există favoriţi şi oricine poate câştiga: „Am văzut că nu există favorite și în Liga a 2-a se poate întâmpla orice. De exemplu, Rapidul s-a chinuit cu Pandurii, deci cine greșește mai puțin va câștiga. Au fost meciuri grele, pe muchie de cuțit, scoruri strânse, așa că toate meciurile sunt dificile și nu există o favorită la niciun meci”.

În prima rundă, ACS Viitorul a pierdut pe teren propriu, cu Rapid, cu 1-3 dar grație celor trei puncte obținute cu CSM Slatina, marți seară, echipa a  ajuns pe locul 10, într-un clasament intermediar. În următoarea etapă,  ACS Viitorul Târgu Jiu va juca în deplasare cu Fotbal Comuna Recea, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: