Ţuţu, nu Ţuţu, vremea publicităţii trece

Pe Adrian Ţuţu îl cheamă Adrian Ţuţu. Asta e prima lui problemă. A doua este că a câştigat un concurs de talente fără să aibă absolut nici un talent. Versurile de doi lei recitate a cântec într-un hip hop de un leu jumate nu pot ţine loc de talent.

Cu toată compasiunea o spun: singurul talent al lui Adrian Ţuţu este că a avut un trecut greu şi este orfan. De obicei, copilăria nefericită te întăreşte şi îţi dă puterea de a lupta pentru a-ţi valorifica atuurile. Adrian Ţuţu, însă, nu are nimic de valorificat.

Însuşi faptul că a fost comparat cu Eminem este jignitor. Eminem este exemplul perfect de artist netalentat ajuns celebru pe considerente absolut inexplicabile. Era oarecum la modă pe vremea când eram eu în liceu, dar tot n-am înţeles care era şmecheria cu un băiat care lălăia versuri şchioape. N-avea nici voce, nici talent la scris. Nici muzică, nici poezie. Să zicem că Eminem are tupeu şi un tip de personalitate agresivă. La Ţuţu n-am văzut nici una, nici alta. Încă. Are tot timpul să-i crească două perechi de testicule, dar mă îndoiesc. Probabil se va mulţumi cu banii ăştia de la concurs, îşi va lua o maşină şi, dacă îi mai rămâne ceva, chiar o casă. Bravo lui.

Ţuţu e în regulă. PRO TV-ul, însă, e jenant. şi cei mai slabi concurenţi din America şi Anglia sunt mult mai talentaţi decât Ţuţu. Gândiţi-vă ce zice un străin când îl vede pe Ţuţu performând. Păi, ce să zică? Nimic, în principiu. Pentru că nu va înţelege mare lucru din vorbăria băiatului. Şi uite-aşa s-au investit bani serioşi şi timp enorm într-o chestie care n-a ieşit. E drept, ştiu de prin târg că muncitorii de la ”Românii au talent” (vorba lui Gigi Becali) se plângeau de absenţa talentelor şi de eforturile pe care le fac să găsească pe cineva mai de Doamne ajută. Doar că bietul Ţuţu e mai penibil şi decât karatiştii din Tecuci, sau cum îi chema pe ăia. Are centura neagră la penibilitate.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: