10.000 de lei pentru prinderea câinilor din curtea termocentralei

Complexul Energetic Oltenia achiziționează, prin negociere, servicii de ecarisaj pentru strângerea câinilor fără stăpân ce mișună prin incinta SE Craiova II. Valoarea achiziției este de peste 9.200 de lei, fără TVA.

Firma care va obține contractul se va ocupa de capturarea și transportul câinilor într-un padoc autorizat, cu respectarea legii privind protecția animalelor.

„La finalizarea prestării serviciului se dorește asigurarea unui climat liniștit în incinta unității astfel încât salariații să-și poată desfășura activitatea în siguranță, evitând astfel riscul de a fi mușcați intempestiv de către câinii agresivi”, potrivit caietului de sarcini, care mai menționează că vor fi capturați cel mult 15 câini.

Patrupedele vor fi sterilizate, deparazitate, vaccinate, microcipate sau eutanasiate, de la caz la caz. „Suma plătită la finalizarea serviciului va fi stabilită în funcție de numărul de câini capturați, precum și de tipul de operațiuni prestate pentru fiecare câine”, a mai anunțat CE Oltenia.

Și în carierele miniere își fac veacul haite de câini, o parte dintre animale fiind „adoptate” și hrănite de către mineri.

Vizualizări: 2,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: