Spectacol de lasere la zilele unei comune din Gorj

Trei zile și trei nopți va ține petrecerea organizată anul acesta de zilele comunei Roșia de Amaradia. Evenimentul programat să se desfășoare în perioada 1-3 iulie pe stadionul din centrul localității vine după doi ani de pauză generată de pandemie, iar autoritățile locale au pregătit multe surprize pentru cetățenii și nu numai. 

În cadrul manifestărilor organizate cu prilejul Zilelor Comunei Roșia de Amaradia se va desfășura și cea de a IV-a ediție a ”Festivalului portului popular”. 


”Este o bucurie pentru comunitatea noastră că putem organiza din nou acest eveniment ce cuprinde si Festivalul portului popular. Interpretările unor cântăreți consacrați de muzică populară  sunt parte din desfășurarea evenimentului.  Ca și noutate, anul acesta avem un spectacol de lasere, iar la sfârșitul evenimentului vom prezenta un joc de artificii”, anunță Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia


Nume mari ale muzicii populare vor urca pe scenă la Roșia de Amaradia printre care se numără Cristian Bănățeanu, Constantin Măgureanu și Mariana Ionescu Căpitănescu. De la eveniment nu vor lipsi tarabele cu mici și bere, comercianții dar și spații de joacă pentru copii.


Autoritățile locale se așteaptă la un număr mare de cetățeni care vor participa la evenimente, luând în calcul că de doi ani aici nu s-a organizat nimic iar la ultima ediția au fost peste 4.000 de oameni.

Galerie foto


Vizualizări: 2,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: