Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

17 mii de petarde, confiscate de jandarmi

           Ieri, 20 decembrie a.c., în jurul orelor 13.00, un echipaj de jandarmi care executa o acţiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale pe raza localităţii Rovinari, a depistat o persoană care comercializa articole pirotehnice însă fără să deţină autorizaţie.

Astfel numitul C. Gigi, de 34 de ani, cu domiciliul în Rovinari, a fost prins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare dintr-un autoturism parcat în zona pieţei din localitate, cantitatea de 17.000 de petarde, neavând autorizaţie pentru deţinerea şi comercializarea acestor materiale explozive interzise de lege.

          La faţa locului au fost efectuate activităţi specifice de către personal din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale şi au fost întocmite în baza art. 214 Cod de procedură penală, actele procedurale premergătoare urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept,faptă prevăzută şi pedepsită de art.  37  alin. 1   din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

        Dosarul cauzei, împreună cu cele 17.000 de petarde care au fost confiscate, va fi înaintat către Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Gorj, în vederea continuării cu operativitate a  cercetărilor.

Biroul de presa IJJ Gorj

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: