Micuţa vedetă a muzicii populare şi-a lansat album

La doar 11 ani, micuța interpretă de muzică populară Roxana Croitoru şi-a lansat primul album muzical din viața sa. Evenimentul a avut loc la Muzeul Județean Gorj, unde s-a organizat festivitatea de încheiere a ciclului de manifestări din cadrul ”Centenar Maria Lătărețu”, ce au debutat în acest an pe 10 februarie. Albumul ”Pe marginea Jiului” conține 12 piese, majoritatea făcând parte din repertoriul Mariei Lătărețu. 

Roxana Croitorului este o mică vedetă a Gorjului, care a reușit cu vocea sa să încânte telespectatorii mai multor televiziuni naționale. La albumul ”Pe marginea Jiului” a lucrat cu profesoara sa, Emilia Drăgotoiu Nanu. ”Am muncit la acest album alături de doamna profesoară Emilia Drăgotoiu Nanu. Ne-a luat ceva timp să realizam cele 12 piese de pe album. M-a ajutat să îmi descopăr talentul bunica mea, iar Maria Beatrice Băndoiu m-a îndreptat spre Palatul Copiilor. Am participat până acum la șapte concursuri și am obținut șase trofee și un premiu I”, spune Roxana Croitoru. Albumul lansat la o vârstă fragedă conține în cea mai mare parte piese de arhivă ale Mariei Lătărețu alături de orchestra dirijată de Marcel Parnica. ”Cuvintele sunt prea sărace ca să o laud pe Roxana. Pe ea o recomandă talentul pe care i l-a dat Dumnezeu”, menționează Emilia Drăgotoiu Nanu.

După lansarea de la Târgu Jiu, Roxana a plecat spre București, la Sala Palatului, unde a fost invitată să interpreteze două melodii din repertoriul Mariei Lătărețu. La eveniment a fost invitat și președintele Senatului, Vasile Blaga.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: