18 noi cazuri de Covid în școlile din Gorj

Numărul cazurilor de coronavirus din școli crește alarmant. Potrivit ultimelor date comunicate de Inspectoratul Școlar Județean Gorj, alte patru cadre didactice și 14 elevi au fost infectați cu noul coronavirus.

Este vorba de trei profesori de la Liceul Energetic Târgu Jiu, Școala Gimnazială Nr. 3 Rovinari și Școala Gimnazială „N.Tomovici-Plopșor” Plopșoru și o educatoare de la Școala Gimnazială Nr. 1 Polovragi – structura Grădinița cu Program Normal Nr. 2.

Au fost depistați pozitiv și 14 elevi. Sunt câte două cazuri la Liceul Energetic, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” , Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Colegiul Național „Spiru Haret”, toate din Târgu Jiu, și Liceul Tehnologic Motru și câte un caz la Școala Gimnazială Nr. 1 Albeni, Școala Gimnazială nr. 1 Rovinari, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și Școala Gimnazială „George Uscătescu” Târgu Cărbunești.

Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a decis că școlile să rămână deschise și dincolo de pragul de infectare de 6 la mie. Ministrul Educației a anunțat că se va suspenda activitatea fizică doar în funcție de numărul de cazuri dintr-o clasă sau școală.

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: