20 de lei, preţul biletului la meciul Pandurii- Universitatea Craiova

Primul meci cu un grad de risc ridicat de la Târgu Jiu va fi cel cu Universitatea Craiova la care conducerea se aşteaptă la o mare afluenţă de fani ai Craiovei. Aceştia nu vor avea însă prea multe locuri la dispoziţie deoarece 7500 de locuri aparţin abonaţilor iar o parte din locuri vor rămâne libere conform regulamentelor pentru astfel de meciuri. La vânzare se vor mai scoate doar 1000 de bilete locurile fiind doar la peluze.

Casa de bilete se va deschide sâmbătă de la ora 09:00 şi va fi la dispoziţia doritorilor de bilete până la ora 18:00, după acelaşi program fiind deschisă şi duminică dacă stocul de bilete nu se va epuiza. Acestea se pot procura de la casa de bilete din incinta Stadionului Municipal, la intrarea din faţa Primăriei Târgu Jiu.

Pandurii nu vor mai acorda gratuităţi

La şedinţa care a avut loc ieri cu forţele de ordine care vor asigura ordinea şi siguranţa pe stadion la meciul dintre Pandurii şi Craiova s-a stabilit că acest meci este unul cu grad maxim de risc. Oficialii echipei gorjene se aşteaptă ca suporterii celor de la Craiova să nu fie tocmai liniştiţi, după ce echipa lor a pierdut etapa trecută meciul cu Gaz Metan, forţele de ordine urmând să ia măsuri speciale pentru acest joc. Deja baza de date a fost reactualizată şi 26 de fani olteni vor fi interzişi pe stadion la acest meci din cauza incidentelor în care au fost implicaţi la alte jocuri anterioare de la Craiova. Din această cauză la acest meci nu se vor mai acorda gratuităţi ca de obicei pentru a se controla exact accesul celor care intră în stadion, iar accesul copiilor sub 14 ani va fi permis numai în cazul în care aceştia vor fi însoţiţi. Accesul în tribune al posesorilor de bilete şi abonamente va fi permis cu începere de la ora 18:00.

Doar patru bilete de persoană

Organizatorii au mai anunţat că nu se vor comercializa bilete pentru grupuri pentru meciul cu Universitatea Craiova, la care se vor distribui doar câte patru bilete de persoană pentru a se preveni specula.  Numărul total de bilete care vor fi scoase la vânzare este de 1000 locurile fiind acordate doar la peluze deoarece restul locurilor sunt ocupate de abonaţi. Pentru că în tur la meciul Craiova – Pandurii preţul unui bilet a fost de 25 de lei, oficialii de la Târgu Jiu au redus acest tarif, preţul unui bilet la acest meci fiind de 20 de lei. În cazul în care biletele pentru meci nu se vor epuiza sâmbătă şi duminică, în ziua meciului nu se vor mai comercializa bilete.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: