3 cele mai bune jocuri de noroc pe care le puteţi juca acasă

Fără discuţie că jocurile de noroc sunt practicate de milioane de oameni la nivel mondial. Unii o fac doar pentru distracţie, alţii pentru adrenalina specifică pe care o induc şi alţii fac din ele chiar o sursă de existenţă.

Şi nu în cele din urmă există oameni care practică jocurile de noroc la ei acasă. O fac pe sume modice dar îi uneşte această pasiune comună, pasiune de care aleg să se bucure împreună. Poţi face şi tu acest lucru din intimitatea casei tale? Cu siguranţă DA, iar pentru a te ajuta îţi şi sugerăm câteva jocuri cu care să începi aventura!

Pariază pe sport

Toată lumea se pricepe la sport şi prin urmare şi la pariurile sportive, aşa că nu o să îţi fie greu să începi seara cu un pariu cu acest specific. Pentru că pariul să fie însă unul “ca la carte” alege un sport care place tuturor şi faceţi un prim pariu.

Cotele trebuie să fie cele reale, aşa că nu strică să intri pe un site specializat şi să vedeţi cu toţii cotele pentru diverse pariuri. Acum puteţi paria în cunoştinţă de cauză şi vestea cea bună este că nici nu trebuie să pariaţi bani reali, sunteţi doar la o seară între prieteni aşa că numai imaginaţia este limita. Nu e ca şi cum primeşti rotiri fără depunere în cazinoul tău preferat şi eşti obligat să le joci doar la un anumit aparat ca după să faci o retragere. Nu, aici nu eşti condiţionat de aşa ceva şi nici nu trebuie să intri în contact cu banii. Gândeşte-te ce bine ar fi să câştigi şi să dai poruncă prietenilor tăi să îţi facă câteva comisioane care de altfel te şi plictiseau.

Când pui acasă pariuri sportive în compania prietenilor poţi miza pe orice doriţi, începând de la porunci distractive până la diverse comisioane. Trebuie doar să cădeți de acord asupra evenimentelor pe care veţi paria, restul este numai distracţie!

Mare/mică

Jocul este unul simplu dar trebuie să cunoşti numărul de jucători care participă la fiecare sesiune de pariere. Explicaţia este simplă, fiecare dintre participanţi la joc trebuie să pună un sfert din potul de pe masă.

Sunteţi 4 şi stabiliţi potul la 10 RON, atunci fiecare dintre voi va pune pe masa de joc câte 2,5 RON. Odată ce aţi stabilit potul trebuie să trageţi la sorţi şi cine face cărţile. După ce şi acest aspect a fost elucidat dealerul va pune pe masa 2 cărţi cu faţa în sus.

De aici lucrurile sunt cu adevărat simple, fiecare jucător va plasa pariuri atunci când îi vine rândul. Şi atunci când vine rândul tău eşti obligat să pariezi minim cât ai pus în pot sau tot potul în integralitatea lui.

Vei câştiga pariul depus dacă cartea pe care o vei trage din stiva rămasă pe masă se găseşte ca valoare între cele 2 decartate de dealer şi pe care le vedeţi cu toţii. Şi în momentul în care ai pariat şi ai succes câştigi suma depusă în pot.

Atunci însă când cartea trasă de tine se găseşte în afară valorilor celor 2 cărţi de pe masă, în nici un caz nu o să câştigi. Ai pe masă o carte de 5 şi una de 9 şi tu ai tras o carte de 4 sau de 10, ai pierdut cu siguranţă pariul depus.

Seara de poker

Despre jocul de poker se poate spune că este prezent în toate cazinourile dar în egală măsură se joacă şi în toate familiile într-o seară de sâmbătă. Un set chiar profesionist de poker este permisibil pentru toată lumea aşa că dacă îl ai o să duci în acest fel jocul la un alt nivel.

Ce trebuie să faci este simplu, ca gazda îţi vei asuma rolul de dealer urmând ca pe parcurs altcineva să preia această îndatorire. Dar în prima fază tu eşti dealerul şi îţi vei aşeza la masa prietenii dar le vei împărţi şi jetoanele valorice cu care setul de poker este prevăzut.

Mai rămâne să stabiliţi ce tip de poker jucaţi, cel clasic sau o variantă de Texas Hold’em. În varianta clasică vei împărţi câte 5 cărţi fiecărui jucător şi le vei da cărţi suplimentare dacă ei doresc acest lucru. În varianta de Texas Hold’em e vei împărţi câte 2 cărţi urmând ca pe masa de joc să decartezi în 3 etape distincte 5 cărţi comune. Cu ajutorul a 3 din aceste cărţi şi cu cele 2 primite la început participanţii la joc vor realiza combinaţiile ştiute din poker.

Jocul de poker se încheie cu cea mai palpitantă acţiune, momentul în care jucătorii îşi arată cărţile. Şi în acest moment tot tu că dealer vei stabili ierarhia câştigătoare şi vei înmâna potul de pe masă câştigătorului rundei de pariere.

Concluzie

Eşti în pană de idei şi nu ştii cu ce să ţi surprinzi prietenii? Organizează o seară de jocuri de noroc şi oferă-le aceste 3 opţiuni de jocuri. Vei trece în acest fel de la jocurile simple la cele complicate şi cu siguranţă că prietenii tăi vor avea o experienţă pe care o să şi-o dorească să o repete cât mai curând cu putinţă.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: