3 motive pentru care să-ți cumperi un iPhone 13

Când îți cumperi un telefon nou este, fără doar și poate, motiv de bucurie. Pentru că poți să faci fotografii mai bune, pentru că ai o baterie mai rezistentă, un design mai plăcut și o serie de funcționalități la care doar visai până atunci. Indiferent pentru ce variantă optezi, știi bine că un upgrade făcut smartphone-ului pe care îl deții îți oferă și un boost de motivație și de încredere.

Dacă ești un împătimit al brandului Apple, cel mai probabil ești deja la curent cu fiecare nouă apariție în materie de tehnologie pe care o produce brandul cu logo-ul în forma unui măr mușcat. Și, chiar dacă îți dorești să deții cele mai râvnite smartphone-uri, acest lucru nu este întotdeauna posibil (și nici nu este de dorit întotdeauna).

Cel mai recent model de telefon a apărut în magazine la sfârșitul lui 2022 și constituie una dintre cele mai râvnite achiziții în prezent. iPhone 14, însă, nu aduce foarte multe modificări, spre deosebire de generația anterioară de smartphone-uri, apărută în 2021.

Iată, așadar, trei motive pentru care să-ți cumperi un iPhone 13:

 

1. Este ultima generație care dispune de modelul Mini.
 

Vrei un smartphone cu specificații bune, marca Apple, dar care să îți încapă în buzunar? Nu înțelegi noua modă a telefoanelor cu ecrane mari? Ești un nostalgic al vechilor smartphone-uri Apple?

Atunci un iPhone 13 mini este alegerea potrivită. Tocmai pentru că îmbină cu succes caracteristicile cele mai căutate ale unui astfel de telefon, cât și designul tău preferat. Dacă ai fost proprietarul unui smartphone Apple din generația 7 sau 8, atunci ești deja familiarizat cu dimensiunile.

Iar în cazul în care te întrebi de ce să-ți cumperi un astfel de telefon acum, află că dimensiunea ecranului face în așa fel încât imaginea să fie mai puternică și mult mai clară decât ar fi pe un ecran mare. 

Mai mult, este ultimul model mini, marca Apple, pe care vei putea să-l achiziționezi în viitorul apropiat. Pentru că odată cu această generație, brandul a întrerupt producția modelului mini, din rațiuni pur economice.

2. Plătești mai puțin pentru aceeași calitate.
 

Specialiștii din industria tehnologiei au comparat cea mai recentă generație de smartphone-uri Apple cu cele din generația anterioară și au descoperit că atunci când vine vorba de design, culori, greutate sau baterie, diferențele sunt minore. Nici în ceea ce privește calitatea camerelor nu se poate vorbi de un upgrade major.

Astfel, noua generație nu aduce schimbări majore. Din contră, noul iPhone prezintă mai degrabă modificări de nuanță, care nu sunt indispensabile utilizatorului obișnuit de iPhone. O astfel de schimbare o reprezintă lărgirea displayului, prin utilizarea spațiului din partea superioară a ecranului, care la restul telefoanelor nu are nicio funcție.

În plus, așa cum era așteptat odată cu lansarea noilor modele, prețul iPhone 13 a scăzut cu câteva sute de lei. Și acest smartphone se află într-o categorie ridicată de prețuri. Partea bună, în schimb, ar fi că poți să economisești banii pe care i-ai plăti pentru o husă sau pentru o protecție suplimentară a ecranului.

3. Nimeni nu va ști ce telefon ai.
 

De ce? Pentru că desginul acestor smartphone-uri care au apărut în ultimii ani este atât de similar, încât și celui mai mare fan, îi este greu să-și dea seama dacă un smartphone Apple face parte din generația 11, 12, 13 sau dacă e iPhone 14.

Bineînțeles, dispunerea camerelor de pe spatele acestora poate fi un indiciu bun în detectarea modelului. Însă, majoritatea oamenilor nu acordă atât de multă importanță modelului de telefon, ci brandului. Iar în ultimii ani marca Apple pare că scoate pe bandă rulantă același model de smartphone, la care adaugă doar câteva feater-uri suplimentare.

Încă te mai gândești dacă să-ți schimbi sau nu telefonul? Nu mai ezita și fă acum un upgrade dispozitivului mobil pe care îl deții. Comandă orice model de iPhone 13 și bucură-te de noua achiziție, indiferent că este vorba de un model mini, normal, pro sau pro max.

Vizualizări: 1,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: