30.000 de euro pentru un spital din Gorj

Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești a primit, la începutul acestei săptămâni, aparatură medicală în valoare de 30.000 euro. Această donaţie vine din partea Arhiepiscopiei Craiovei şi a fost posibilă datorită implicării oamenilor.

 

Acțiunea se înscrie în seria măsurilor de sprijin oferite periodic de arhiepiscopie unităților medicale din cuprinsul eparhiei.

„Noi nu am fost decât mâinile prin care Dumnezeu a lucrat. Așadar, considerăm că este de bun augur, înainte de Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos, să vă oferim acest dar și dumneavoastră să-l întrețineți, să-l folosiți corespunzător, așa cum este necesar”, a declarat Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei, în momentul semnării contractului de donaţie.

Reprezentanţii spitalului spun că această donaţie este de mare ajutor şi că noua aparatură este benefică pentru pacienţi: „Fiind un spital mai mic, fonduri mult mai puține, este un mare ajutor acest aparat de anestezie de ultimă generație, prin care vom salva mii de vieți”, a transmis, pentru Trinitas TV, managerul Spitalului de Urgență Târgu-Cărbunești, Sorin Mehedințiu.

Vizualizări: 1,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: