„5 Asociaţii de Proprietari -debranşate într-o săptămână”

În ultima perioadă a crescut considerabil numărul persoanelor cu datorii către stat. Tot mai mulţi cetăţeni sunt debranşaţi, zilnic, de la reţelele de apă, electricitate, gaze şi cablu tv. Preşedinţii asociaţiilor de proprietari încearcă să-i convingă pe răuplatnici să-şi plătească întreţinerea ameninţându-i cu darea în judecată.  
S.C. Aparegio S.A. va debranşa în această săptămână alte 5 Asociaţii de Proprietari din Târgu Jiu care nu şi-au achitat datoriile restante. Cele mai mari datorii sunt înregistrate la asociaţiile de pe strada Republicii şi I.L. Caragiale. Mâine va fi debranşată de la reţeaua de apă potabilă Asociaţia Nr. 92, iar miercuri Asociaţia Nr. 117, de pe strada I.L. Caragiale, pentru datorii de 6600 lei şi respectiv 2600 lei. Spre sfârşitul săptămânii angajaţii S.C. Aparegio S.A. vor întrerupe furnizarea apei potabile la Asociaţia Nr. 162 şi la Asociaţia Nr. 147 de pe strada Republicii pentru datorii de peste 3000 lei fiecare. De asemenea, vor rămâne fără apă şi cetăţenii care aparţin de Asociaţia Nr. 195 din strada 22 Decembrie ale cărei datorii se ridică la aproximativ 4500 lei. Rău platnicii vor fi nevoiţi să se alimenteze cu apă de la cişmelele publice şi la pompele din apropierea blocurilor. 
 La intrarea în imobile preşedinţii de asociaţii au lipit afişe prin care datornicii sunt înştiinţati că după trei de neplată a întreţinerii vor fi chemaţi în instanţă. Cu toate acestea oamenii continuă să acumuleze datorii din ce în ce mai mari. În municipiul Târgu Jiu există blocuri în care nici un locatar nu este la zi cu plata întreţinerii. Reprezentanţii S.C. Aparegio S.A. speră ca oprirea apei potabile să aibă ca rezultat mobilizarea locuitorilor din zonele respective şi achitarea datoriilor restante. Aceştia spun că sunt obligaţi să asigure apă potabilă doar la nivelul solului prin instalarea unor pompe în apropierea blocurilor debranşate.


Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: