5 indicii care îți vor spune că e cazul să îți iei un nou televizor

Dacă merge, de ce să îl schimbi? Întrebarea este dacă televizorul tău merge la fel ca în prima zi. Sau dacă imaginea are o calitate la standardele de azi. Sunetul, funcțiile suplimentare sunt de asemenea foarte importante. De aceea, ți-am pregătit 5 indicii care îți vor spune că este cazul să pensionezi vechiul televizor și să te bucuri de un model nou

Este la fel de voluminos ca o damigeană
Dacă încă mai ai acasă un televizor cu o grosime mai mare de câțiva centimetri, cu siguranță ai nevoie să faci un upgrade. Ai posibilitatea să cumperi un televizor decent cu ecran plat pentru chiar mai puțin de 500 de lei, ceea ce reprezintă o alegere bună pentru orice casă modernă. Pentru această sumă modică poți cumpăra televizoare online de pe emag care pot suporta aplicații de streaming, DVD-uri, Blu-ray sau chiar al doilea ecran pentru un laptop.

Detaliile se pierd după un minut de vizionare
Dacă ai văzut televizoarele din ultimii ani, probabil ai auzit de termenii „4K” sau „UltraHD”. Aceștia se referă la o rezoluție a ecranului - în special la 3840 de pixeli pe orizontală cu 2160 de pixeli pe verticală.

Cât de utilă este o asemenea rezoluție pentru tine? Dacă vechiul tău televizor are o diagonală de care până și monitoarele de PC au ajuns să râdă, atunci este mai greu să observi beneficiile. Alege orice televizor cu o diagonală mai mare de 40” și vei fi teleportat într-un nou univers. Culorile, detaliile și unghiurile de vizualizare te vor încânta în fiecare zi.

Este centrul unei intersecții de cabluri
Când găsești ceva pe care vrei să îl vezi pe Netflix sau pe Amazon, te găsești în situația de a te târî pe podea încercând să pescuiești cablul HDMI și să îl conectezi de la laptop la televizor. În ziua de astăzi cu televizoare online este mult mai ușor.

Pe măsură ce am trecut de etapa televizoarelor inteligente în favoarea dispozitivelor de streaming independente, caracteristicile inteligente încorporate ale unor televizoare online sunt cea mai recentă tehnologie și cea mai bună, comparativ cu sarcina obositoare de a conecta calculatoarele desktop sau laptopul la un televizor.

Aproape orice televizor pe care îl cumperi în zilele noastre va avea încorporate aplicații cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video sau HBO GO.

Sunetul a rămas blocat în Epoca de Aur
Departe de noi gândul să îți spunem că un televizor modern are un sunet comparabil cu cel al unui sistem audio dedicat. Nu. Dar este cu mult mai bun decât un televizor care a prins telejurnalul atunci când coafurile prezentatorilor de știri abia intrau în cadru.

Alege orice televizor din oferta actuală și vei experimenta un sunet cu mult mai bun. Și noi am fost tentați să credem că minusculele boxe ale unui televizor nu au cum să evolueze atât de mult încât să impresioneze. Ca orice lucru ce cauzează concepții greșite, recunoaștem că ne-am înșelat. Dacă atribui mai mulți bani bugetului înlocuirii vechiului televizor, vei fi plăcut surprins să afli că unele modele sunt capabile să ofere mai mult decât un sunet stereo.

Nu dă bine lângă noua consolă
La fel cum cele mai bune filme și seriale se văd la o rezoluție cât mai mare, preferabil 4K, aceeași lucruri se aplică și consolelor. Este păcat să irosești munca celor care au creat texturi ireale în jocuri cu o rezoluție care a rămas blocată în anii ’90. În plus, un televizor modern este capabil să se conecteze perfect din toate punctele de vedere - alături de calitatea ireproșabilă a imaginii, cu un singur cablu rezolvi și problema sunetului.

Noile televizoare dispun de tehnologii avansate de afișare a imaginilor, precum HDR (High Dynamic Range) și timpi foarte mici de răspuns. Dacă ai o consolă de generație nouă, îți vei face o mare favoare alegând un nou televizor.

Așadar, noi credem că cele 5 motive sunt suficiente pentru a cumpăra un nou televizor. Tu ai adăuga altele?

Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: