8 motive pentru care aveți nevoie de un Smart TV

Televizoarele inteligente schimbă modul în care oamenii consumă conținut. Utilizatorii nu mai sunt condiționați de capriciile rețelelor de televiziune, își pot face propriile programe și pot viziona conținut ori de câte ori doresc. Un TV Smart reprezintă o evoluție a modului în care internetul a schimbat tehnologia. Cu conectivitatea la internet, aceste televizoare deschid o nouă cale pentru modul în care aceste dispozitive pot fi utilizate.

Televizoarele inteligente pot fi, de asemenea, un dispozitiv focal al unei case, iar confortul este doar unul dintre motivele pentru care televizoarele inteligente devin din ce în ce mai atractive pentru consumatorul de rând.

Ce este un Smart TV
Un televizor inteligent încorporează un sistem de operare sau o platformă care permite accesarea, gestionarea și vizualizarea conținutului media online, fără a fi nevoie să vă conectați la o cutie suplimentară.

S-ar putea să vă întrebați cum funcționează aceste lucruri și care e diferența față de televizorul obișnuit. Cel mai fascinant lucru al televizoarelor inteligente este că poate accesa conținut online conectându-se la routerul în bandă largă și la rețeaua Ethernet sau Wi-Fi pe care le utilizați pentru a vă conecta computerul la internet. Ethernet oferă conexiunea cea mai stabilă, dar dacă se întâmplă ca televizorul dvs. să fie într-o altă cameră sau la o distanță mare de router, Wi-Fi ar putea fi mai convenabil.

Un Smart TV vine, de asemenea, cu o mulțime de opțiuni de divertisment, precum aplicații deja instalate, jocuri și aplicații pentru copii. Puteți instala și jocuri, vizitând magazinul de aplicații.

Iată 8 motive pentru care aveți nevoie de un TV Smart chiar acum.

Urmăriți ce și când doriți
Într-o lume în care televiziunea este conectată la internet, utilizatorii nu mai sunt condiționați de rețelele de televiziune, în legătură cu ce pot viziona și când trebuie să urmărească emisiunile. Utilizatorii sunt liberi să transmită orice conținut doresc, oricând doresc. Programele TV devin un lucru al trecutului și singurul program pe care trebuie să-i îngrijoreze pe utilizatori este al lor.

Cantitate enormă de conținut
Utilizatorii sunt încă liberi să-și folosească televizoarele cu cutii de cablu; cu toate acestea, conținutul poate fi limitat, cu aceste dispozitive. Utilizând diverse aplicații de streaming, cum ar fi Netflix, HBO, Amazon Prime și YouTube, utilizatorii au acum la dispoziție o vastă resursă de conținut.

Aplicații Smart TV
La fel ca smartphone-urile și tabletele, televizoarele inteligente vin cu o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru streaming video și muzică, rețele sociale și navigare online. Aceste aplicații adaugă un alt nivel de funcționalitate care nu este prezent în televizoarele obișnuite, iar un TV Smart ar putea fi dispozitivul dvs. de acasă, dacă smartphone-ul începe să vă provoace probleme.

Nu mai există telecomandă unică
Împreună cu bogăția de aplicații pe care le oferă televizoarele inteligente, există și aplicații care permit utilizatorilor să-și controleze televizoarele inteligente prin intermediul smartphone-urilor lor. Nu mai trebuie să scotociți în cameră după telecomanda TV, atunci când aveți un smartphone cu o aplicație instalată la îndemână.

Nu mai există cutii suplimentare
La un moment dat, pentru a putea reda sau viziona videoclipuri online, utilizatorii trebuiau să cumpere playere media precum Roku. Cu un televizor inteligent, această funcționalitate este deja integrată în dispozitiv. Utilizatorii nu mai trebuie să configureze un dispozitiv suplimentar, doar pentru a vizualiza conținutul pe care ar dori să îl vadă. Fără dispozitive adăugate, este mai ușor să aveți un televizor montat pe perete, fără o mulțime de cabluri inestetice vizibile.

Dacă aveți probleme la montarea televizorului inteligent acasă, puteți apela la un serviciu profesional de montare a televizorului, ce le permite utilizatorilor să își instaleze televizoarele pe aproape orice tip de material de perete (inclusiv cărămidă, ciment și gips-carton) sau chiar deasupra șemineului. Asta nu e tot. Pe lângă televizoarele inteligente, un astfel de serviciu vă poate instala toate dispozitivele digitale, pentru o casă inteligentă complet automatizată.

Un singur stop
În loc să trebuiască să treacă înainte și înapoi între televizor, smartphone și computer, utilizatorii pot obține toate nevoile lor de divertisment de pe un singur dispozitiv - televizorul inteligent. Nu mai trebuie să treacă la un computer sau smartphone pentru a se bucura de YouTube. Navigarea la aplicația YouTube de pe televizor le permite utilizatorilor să acceseze vasta sa bibliotecă video.

Conectivitatea dispozitivelor
Televizoarele inteligente au un port USB pentru conectarea dispozitivelor precum camere digitale și smartphone-uri. În loc să fie nevoie să încărcați mai întâi fișierele imaginilor și videoclipurilor pe computer, puteți vizualiza fișierele direct pe un TV Smart. Aceste fișiere pot fi, de asemenea, partajate cu prietenii, încărcate online și postate pe rețelele sociale.

Actualizări
Spre deosebire de un televizor tradițional, televizoarele inteligente sunt în permanență actualizate. Chiar dacă nu vor primi actualizări hardware, obținerea celui mai recent software le permite utilizatorilor să aibă tehnologie actualizată pentru nevoile lor de consum.

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: