A amenințat că se sinucide la școală

O fată de 15 ani, elevă la Liceul nr. 2 din Târgu Jiu, a amenințat luni dimineața că se sinucide și chiar a sărit de la etajul I al școlii, dar nu s-a rănit.

“Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă”, a comunicat IPJ Gorj.

Echipajul medical prezent la fața locului a constatat că minora nu a suferit leziuni.

Specialiștii de la Protecția Copilului îi vor acorda consiliere, pentru a afla ce a determinat-o să recurgă la acest gest.

Actualizare:  "În urmă cu puțin timp, a avut loc un incident în perimetrul Liceului Tehnologic Nr. 2 din Tg-Jiu. O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproșat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii școlii și gardianului unității.


În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii.


Sosit de urgență echipajul de la Ambulanță a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol.


A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia. Din discuțiile purtate cu directorul școlii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj", a transmis ISJ Gorj. 

Vizualizări: 2,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: