Accident cu trei răniți la Bălești

Doi bărbați și o femeie au fost răniți duminică seara într-un accident care a avut loc la Bălești, în județul Gorj. Două mașini s-au lovit frontal.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit la fața locului cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, iar SAJ Gorj cu două ambulanțe.

Cele trei persoane nu sunt rănite grav, dar s-a impus transportarea acestora la spital.

actualizare: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 29 ani, din comuna Telești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Bălești, din direcția comunei Telești către municipiul Târgu-Jiu, la efectuarea manevrei de depășirea a unui autovehicul, a intrat în coliziune cu autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Pătulele, județul Mehedinți.

În urma urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 29 de ani, a unei femei de 39 de ani și doi minori de 2 și 3 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, a comunicat IPJ Gorj. 

Vizualizări: 3,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: