Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Femeia acuzată că a violat trei fetițe de grădiniță

O educatoare din comuna suceveană Bosanci a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia, pe nume Maria Podolak, lucra de 20 de ani ca educatoare la Grădinița cu Program Normal „Căsuța din Povești” Bosanci.

Autoritățile au arestat-o preventiv pentru 30 de zile și o anchetează sub suspiciunea că a violat trei fetițe, care au acum între 3 și 7 ani.

Faptele extrem de grave au ieșit la iveală după ce Podolak a reclamat la Poliție, pe 6 decembrie 2021, faptul că i-a fost incendiată mașină.

Oamenii legii au descoperit că autorul este un bărbat din comuna Bosanci, pe care l-au arestat preventiv pe 17 decembrie. La audieri, suspectul a declarat că a incendiat mașina din răzbunare, fiindcă educatoarea i-a violat fetițele, care au 3 și 7 ani, potrivit stirisuceava.net.

Copilele au fost audiate, declarațiile tatălui confirmate, iar cercetările extinse au arătat că a mai existat și o a treia victimă, o altă fetiță de 7 ani. Copilele au declarat anchetatorilor că educatoarea le-a introdus degetul în vagin.

După perchezițiile făcute, educatoarea a fost reținută inițial, iar sâmbătă, 15 ianuarie, a fost arestată pentru 30 de zile.

Tatăl victimelor a fost trimis în judecată, pe 6 ianuarie, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Pe 11 ianuarie, a fost eliberat din arest și se află acum sub control judiciar.

Vizualizări: 4,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: