A avariat o maşină parcată

S-a urcat băut la volan şi a lovit o maşină parcată. Este vorba de un tânăr de 33 de ani, din Gorj, evenimentul având loc pe raza comunei Pădina, din judeţul Mehedinţi.

„La data de 07.08.2019, în jurul orei 15:55, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a sesizat organele de poliţie din Vînju-Mare cu privire la faptul că pe raza comunei Pădina s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Vînju Mare care, din verificările efectuate, au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani din judeţul Gorj, efectuând manevra de mers înapoi cu o autoutilitară, a avariat un autoturism ce se afla staţionat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele gorjeanului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii „infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Vizualizări: 2,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: