A murit după ce a mâncat un hamburger

Un tânăr de 23 de ani din Focşani a murit la Spitalul Judeţean "Sfântul Pantelimon", unde a ajuns întrucât i s-a făcut rău după ce a mâncat un hamburger la un fast food din oraş. Tânărul a murit la circa 12 ore de la internare. Poliţia face cercetări în acest caz, pentru ucidere din culpă, cauza exactă a morţii urmând a fi stabilită la necropsie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, tânărul de 23 de ani a venit la spital luni noapte, prezentând diaree severă, vărsături şi durere în epigastru. Întrebat de medici ce a mâncat, el a declarat că, înainte de a începe să se simtă rău, a mâncat un hamburger de vită la un fast food din oraş.

Din cauza stării în care se afla, tânărul a fost consultat de mai mulţi medici, fiind dus în Secţia de infecţioase, însă pentru că nu răspundea la niciun tratament şi continua să vomite a fost transferat la Terapie Intensivă, unde la un moment dat a început să se simtă mai bine. El a vorbit cu medicii şi cu familia care i-a fost alături pe toată perioada spitalizării, însă brusc starea lui s-a agravat.

El a suferit un şoc, iar în scurt timp inima i-a cedat. Medicii au încercat timp de o oră să îl resusciteze, dar nu l-au putut salva, a declarat  purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean "Sfântul Pantelimon" din Focşani, Alina Cosma.

Vizualizări: 5,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: