A băut cot la cot cu soțul, apoi a chemat poliția

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi miercuri prin apelul 112 de o femeie de 37 de ani, din comuna Licurici, cu privire la faptul că soțul său, de 44 de ani, nu a respectat ordinul de protecție provizoriu și ar fi pătruns în locuința soției sale, fără drept, ocazie cu care ar fi exercitat acte de violență împotriva sa.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, deşi bărbatului i s-a interzis prin ordinul de protecţie provizoriu, emis la data de 10 martie a.c. de Judecătoria Târgu Cărbunești, pentru o perioadă de 30 zile, să revină în locuința comună și să aibă orice contact cu partea vătămată, cei doi locuiau efectiv împreună de aproximativ două săptămâni, iar în cursul zilei de ieri, după ce ar fi consumat împreună băuturi alcoolice, între aceștia s-ar fi iscat un conflict, în urma căruia bărbatul ar fi exercitat acte de violență împotriva soției sale, fără a-i provoca leziuni vizibile", transmite IPJ Gorj. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență domestică și nerespectarea prevederilor ordinului de protecţie.

Vizualizări: 2,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: