A câștigat două premii la „Românii Au Talent”, la doar 14 ani 

Cel mai de succes show de talente din România și-a aflat în week-end câștigătorul sezonului cu numărul 12. Fanii emisiunii de la Pro TV au așteptat nerăbdători să vadă cine pune mâna pe marele premiu, acesta revenind micului balerin Darius Mabda, cel care  primise Golden Buzz în audiții de la Mihai Bobonete.

Sute de concurenți, care de care mai talentați, s-au întrecut de-a lungul anilor, pentru a demonstra că merită să câștige trofeul și marele premiu de la Românii Au Talent. Ajuns la sezonul cu numărul 12, show-ul a debutat cu prima ediție pe 4 februarie, iar de atunci fanii show-ului au putut vedea în fiecare vineri o mulțime de români talentați. Dar numai câțiva au reușit să ajungă tocmai în finală. Este vorba despre: X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă. Publicul a fost cel care a avut ultimul cuvânt de spus. Emoțiile au fost mari, dar unul dintre concurenți a reușit să îi impresioneze pe deplin pe cei de acasă, devenind câștigătorul Românii au Talent 2022. Este vorba despre despre Darius Mabda, cel care a pus mâna pe trofeu, dar și pe marele premiu în valoare de 120.000 de euro. „Nici nu se putea termina mai frumos finala asta! Ai fost senzațional! Au fost cadre de film pe scenă! Eu nu am niciun dubiu că tu nu vei fi câștigătorul sezonul 12!”, a spus Mihai Bobonete atunci când i-a oferit un Golden Buzz.

Pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro  publicul a avut de ales dintre Alex Dowis, DJ Hugo, Darius Mabda și Eva Nicolescu. Cel mai original moment i-a aparținut tot dansatorului în vârstă de 14 ani, Darius Mabda, care a plecat acasă cu două premii, în numai o singură seară!

Darius este din Oradea și a venit la București pentru a se dedica total artei. El a luat parte la diverse ateliere specializate unde și-a perfecționat abilitățile sub îndrumarea Oanei Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Băiatul vine dintr-o familie modestă, mama lui fiind secretară la o firmă de construcții, iar tatăl pensionar. Câștigătorul Românii au Talent 2022 a participat și la mai multe competiții de dans din țară și din străinătate. El a luat locul I la Freedom Dance Festival din Ungaria și s-a clasat tot pe locul I la Bucharest Dance Festival. Spune că i-ar plăcea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra.

Vizualizări: 1,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: