Alex Velea și Antonia, concert la Târgu Jiu

Continuă concertele, în aer liber, în Târgu Jiu! Municipalitatea va organiza „Zilele Absolvenților”, manifestări dedicate elevilor din anii terminali. Acestea vor avea loc în perioada 30 mai-3 iunie. Pe scena din Târgu Jiu sunt așteptați să urce artiști în vogă, pe placul tinerilor, cum ar fi Alex Velea și Antonia. 

Festivitatea „Zilele Absolvenților” va fi organizată pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. La cererea viitorilor absolvenți, fiecare seară se va încheia cu un spectacol grandios. Dacă festivitatea de absolvire este dedicată elevilor, cadrelor didactice și părinților, la concert este așteptată toată lumea, intrarea fiind liberă. Artiștii invitați să concerteze au fost aleși chiar de către elevi, susține primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. 

„Antonia și Alex Velea sunt doar două dintre exemplele de artiști care vor urca pe scenă. În perioada imediat următoare, o să publicăm calendarul cu toate evenimentele, pe zile. Așa cum am stabilit la nivelul Primăriei Municipiului Târgu Jiu la aceste evenimente pot participa toți cei care își doresc. Nu sunt evenimentge dedicate doar absolvenților, pot să vină părinți sau cetățeni ai municipiului Târgu Jiu. Spațiul din incintga stadionului ne permite să primim peste 12 mii de persoane. Chiar îmi doresc să văd arena plină” , Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Reprezentanții municipalității se așteaptă la un număr impresionant de participanți la concertele organizate cu ocazia „Zilelor Absolvenților”, după experiența pe care au avut-o la Zilele Orașului. Semn că s-au săturat de restriții și stat în casă, mii de târgujieni au luat parte la spectacolele organizate de municipalitate.

Vizualizări: 2,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: