Andra, mesaj emoționat pentru soacră

Cântăreața de muzică ușoară Andra pare că se înțelege de minune cu soacra sa. În cel mai recent mesaj postat pe o rețea de socializare, artista și-a deschis sufletul și i-a transmis mamei soțului său un mesaj plin de emoție.


"La mulți ani, Mica! Mulțumesc că ești o soacră atât de bună și o bunică minunată! Îți urăm să ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!"

Un mesaj de "La mulți ani!" a primit Rusalina Măruță și din partea fiului său, omul de televiziune, Cătălin Măruță. Acesta a alăturat gândurilor de bine și fotografii cu cei doi copii ai săi, Eva și David.
„Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!”, a scris pe Facebook Cătălin Măruță.

Aproape la fiecare concert pe care Andra l-a susținut în Târgu Jiu, socrii săi au putut fi văzuți în mulțime, printre miile de fani. Cel mai probabil la fel se va întâmpla și în această seară când artista va concerta în încheierea zilelor orașului.

Galerie foto


Vizualizări: 4,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: