Sărbătoare în familia Roxanei Vancea! Cum s-a îmbrăcat gorjeanca

A fost sărbătoare mare în familia gorjencei Roxana Vancea. Aceasta și-a botezat băiețelul pe care îl are împreună cu partenerul ei, Dragoș Paiu. La eveniment au luat parte rudele celor doi printre care și fiul lui Dragoș, din prima căsătorie. 

Chiar dacă a trebuit să intre în biserică, Roxana nu a renunțat la genul ei vestimentar și a optat pentru o ținută super sexy care i-a pus în valoare trupul fără cusur. 

Fosta asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a ales să își creștineze copilul într-o zi cu mare însemnătate pentru ea. Tot pe 21 mai este și ziua tatălui ei. Cu siguranță, seara va fi dedicată unei petreceri pe cinste, atât pentru micuțul Zian cât și pentru bunicul său, Marius Vancea. 

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc de câțiva ani o poveste frumoasă de dragoste. Cei doi s-au cunoscut la o sală de sport, pasiune pe care o au în comun. La sfârșitul anului trecut a venit pe lume primul copil al cuplului, un băiețel căruia au ales să-i pună numele Zian. Dragoș Paiu mai are un băiat, Milan, din prima căsătorie, pe care Roxana Vancea îl consideră ca și copilul ei. Nu de puține ori, pe conturile de socializare ea a postat fotografii din care reiese cât de fericită este alături de soț și de cei doi bă

Vizualizări: 2,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: