A decis demolarea sălii de sport

Autoritățile locale din comuna gorjeană Prigoria au decis în urmă cu doi ani să suspende activitatea din sala de sport din cauza stării avansate de degradare. Acum s-a luat decizia ca sala de sport să fie demolată pentru a fi construită una nouă, finanțată de Compania Națională de Investiții.

Sala de sport din comuna Prigoria este o sală de capacitate mică, fiind construită în urmă cu aproximativ două decenii. Din păcate, a fost lăsată de autorități să se degradeze treptat.

Nimeni nu a intervenit să repare defecțiunile care au apărut în decursul anilor și așa au ajuns autoritățile locale să suspende activitatea de aici în urmă cu doi ani.

”Avem o sală de sport de mici dimensiuni, cum se construiau acum 20 de ani, care este într-o avansată stare de degradare. Nu prea putea fi folosită pentru că, fiind foarte mică, nu se putea juca nici fotbal, nici baschet, nici handbal și nici măcar volei. De doi ani am suspendat de tot activitatea de aici, pentru că nu se mai puteau face reparații și am decis să o demolăm ca să construim una nouă prin Compania Națională de Investiții. Sala de sport care va fi construită va fi una generoasă și va avea o valoare de 660.000 de lei”, a declarat primarul Lucian Goață.

Tot prin Compania Națională de Investiții, autoritățile locale din Prigoria au obținut 440.000 de lei pentru construirea unui Cămin Cultural lângă sala de sport, în locul fostului magazin sătesc.

Lucrările la ambele investiții vor începe la jumătatea acestui an și au ca termen de execuție 12 luni.

Vizualizări: 2,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: