Cheltuieli minime: reparații cu oamenii din comună

Reparații „pe cont propriu” în comuna Roșia de Amaradia. Pentru a evita o cheltuială, în plus, din bugetul local, angajații primăriei și câțiva săteni s-au mobilizat pentru a schimba o pompă de apă defectă.

Cel care a anunțat această lucrare a fost primarul localității Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. Edilul susține că nu este pentru prima dată când angajații primăriei, ajutați de oameni de prin comună, execută diverse lucrări pentru care, în mod normal, s-ar apela la o firmă specializată.

„De câteva minute ,am mobilizat angajatii de la sistemul de alimentare cu apă si o parte din angajații primăriei pentru a înlocui o pompă sumersibilă de apă ,de la unul dintre puțurile de apa ,care s-a defectat.

Toată operațiunea este făcută în regie proprie fără să apelăm la o firmă specializată care ar executa această operatiune contracost, primăria economisând astfel cheltuiala fimanciară. Operațiunea este totusi complicată, putul de apă având o adâncime de 250 metri liniari, dar ne vom descurca pentru că nu este prima dată când efectuăm acest tip de operațiune.

Nu rămâne nici un abonat făra apă, deoarece folosim un alt puț de apă.

Este de apreciat că au venit să ne ajute si oameni din sat”, a transmis primarul Liviu Cotojman.

Galerie foto





Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: