A doua ediție a evenimentului International Week in UCB

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează în aceste zile a doua ediție a evenimentului International Week in UCB.

La eveniment vor participa reprezentanți ai unor universități din Germania, Grecia, Turcia, Ucraina, India, dar și cadre didactice și studenți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Programul Săptămânii Internaționale în UCB – ediția a II-a cuprinde prezentări realizate de către invitații la eveniment, asupra unor teme precum: bune practici privind internaționalizarea în învățământul superior, aspecte culturale și educaționale privind experiența Erasmus+, analiză SWOT a Programului Erasmus+ etc.

Totodată, sunt organizate evenimente culturale și recreative prin care se dorește dezvoltarea interesului pentru cultura română și, în același timp, dezvoltarea mentalității multiculturale: un curs de limbă română oferit oaspeților din străinătate, vizitarea ansamblului monumental al lui Constantin Brâncuși, o excursie în stațiunea turistică Rânca.

Organizarea International Week in UCB – IInd Edition se derulează ca activitate specifică în cadrul proiectului cu titlul „Dezvoltarea relațiilor internaționale ale UCB și îmbunătățirea imaginii acesteia” (Domeniul: 2. Internaționalizarea învățământului superior din România, (acronim: DRI-UCB), CNFIS-FDI-2019-0654), derulat de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: