Spectacol caritabil pentru un adolescent cu autism şi probleme de respiraţie

Un adolescent de 14 ani din Târgu-Jiu are nevoie de ajutor. El suferă de autism și respiră cu ajutorul unui dispozitiv. Mai mult decât atât, tânărul urmează să sufere o operație pe inimă în luna decembrie. Familia are nevoie de bani şi face un apel disperat către oamenii cu suflet din Judeţul Gorj.

Primul pas a fost făcut, pentru că Asociația Uniunea Femeilor din Gorj organizează pe 28 noiembrie un spectacol caritabil pentru ajutorarea acestei familii greu încercate. Evenimentul se va desfășura la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu, începând cu ora 17:30, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.

Cei care doresc să ajute pot cumpăra un bilet de la Asociația Uniunea Femeilor din Gorj sau pot dona pentru adolescentul de 14 ani care trece prin momente grele. În cadrul evenimentului vor concerta artiști precum: Cătălin Stepa, Florin Camen, Oana Marinescu, Marius Tiriplică, Elisabeta Vasile, Bianca Mitroi, Gabi Olteanu, Alin Milică, Antonia Stoian, Sabina Dabelea, Maria Platzner. De asemenea, un moment artistic va fi pus în scenă de actori ai Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

Donații se pot face și în contul asociației: RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001 B.C.R., cu mențiunea “Fii bucuria unui copil în prag de sărbători”.

Vizualizări: 1,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: