A făcut accident, cu permisul suspendat

Un bărbat de 23 de ani din Târgu Jiu, care avea permisul de conducere suspendat, a produs ieri un accident de circulaţie în localitatea Târgu Cărbuneşti. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul poliţiei oraşului Tg Cărbuneşti, care a constatat că A.C. Ionuţ, de 23 ani, din municipiul Tg Jiu, aflându-se în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de L. Ionuţ, de 30 ani, din Tg.-Cărbuneşti.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri ai autoturismului care circula regulamentar, aceştia fiind transportaţi la o unitate medicală în vederea efectuării de investigaţii.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: