Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A fost lovit cu cărămizile în cap

Procurorii care au preluat ancheta în cazul cetățeanului sloven bătut de patru români în comuna gorjeană Drăguțești au stabilit că acesta a fost lovit cu cărămizile în cap. Patru persoane au fost reţinute pentru tentativă la infracţiunea de omor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu, din cercetările efectuate a rezultat că, "la data de 12 februarie, în jurul orelor 00,00, pe raza localităţii Iaşi, judeţul Gorj, cei patru suspecţi au aplicat, cu intenţia de a ucide, persoanei vătămate, cetăţean sloven, mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, precum şi cu corpuri contondente (cărămizi), la nivelul capului şi al corpului".

În urma loviturilor, persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 60-65 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa, în prezent aceasta fiind internată în Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

Trei dintre suspecţi au lovit și o altă persoană, provocându-i acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 1,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: