A fugit în munţi de ruşine. Tatăl: „Începuse să tragă de mamă-sa”

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna gorjeană Alimpești, este căutat de oamenii legii, după ce a fost dat dispărut de familie. Adolescentul ar fi plecat de acasă în urma unui conflict pe care l-a avut cu mama sa. A lăsat și un bilet în care le-a explicat părinților că a ales să plece în munți. Tatăl său vine cu o ipoteză șocantă. Spune că tânărul ar fi încercat să întreţină relații sexuale cu cea care i-a dat viață și că a fugit din cauza mustrărilor de conştiinţă.

Răzvan Carcalicea este elev în anul III la școala profesională din cadrul Colegiului Tehnic nr.2 din Târgu Jiu, iar peste două luni va împlini vârsta de 18 ani. Tânărul este de negăsit încă de vineri, 1 septembrie. Înainte să dispară, în urma unor neînțelegeri cu mama sa, Răzvan a plecat de acasă, fiind găsit dormind în șopronul unei vecine. La scurt timp, tânărul s-a făcut din nou nevăzut. Familia a alertat poliţia. Înainte de a fugi, tânărul a lăsat și un bilet. A scris că regretă disputele cu mama sa și că pleacă în munți.

 „A dat foc la buletin şi a lăsat un bilet”

Costel Carcalicea, tatăl tânărului, spune că nu și-a mai văzut fiul de trei săptămâni, pentru că a fost plecat pe munți cu animalele și abia recent s-a întors. „El a plecat joi după-masă, a dat foc la buletin, i-a ars partea stângă. A lăsat un bilet de adio. Vineri l-a găsit soția într-o fânărie, la o vecină. Soția s-a dus cu băiatul cel mic. L-au găsit, ea i-a spus să vină acasă, că îl iartă. N-a zis nimic. Ea a plecat înainte. A găsit caietul cu vreo patru pagini scrise. S-a dus la o vecină și i-a spus că l-a găsit. După, i-a spus copilului cel mic să meargă să-l ia acasă. Când s-a întors, nu l-a mai găsit acolo. De vineri dimineață parcă a intrat în pământ”, a spus Costel Carcalicea. Tatăl tânărului dispărut a ezitat să spună motivul disputei dintre Răzvan și mama sa. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că fiul său a încercat să întrețină relații sexuale cu cea care i-a dat viață. „Începuse să tragă de mamă-sa. A încercat să facă... Nu numai că i-a zis. După a spus că regretă, că nu și-a dat seama. Eu am aflat de treaba asta, mi-a spus soția și o vecină. Soția i-a spus că nu face bine. Eu nu l-am bătut, nici n-am stat de vorbă față în față cu el, ci prin telefon. Eu duminică dimineața am coborât din munte”, a mai spus Costel Carcalicea.      

Căutat peste tot 

Părinții au anunțat polițiștii despre dispariția lui Răzvan. Mai multe echipaje au plecat în căutarea tânărului, în acțiunile fiind angrenați polițiști, jandarmi, dar și câini dresați în acest sens. „Cei care pot da relații pentru identificarea minorului sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Vizualizări: 8,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: