Lideri sindicali: Punem în pericol viețile târgujienilor

Liderii de sindicat de la Transloc au vorbit într-o emisiune la Tele 3 despre pericolele care îi pasc pe localnicii care circulă cu autobuzele și troleibuzele din Târgu Jiu. Bebe Irod și Vasile Brînzan au spus că 70% din parcul auto îndeplinește condițiile de casare. „Troleibuzele sunt din 1993 toate. Toate 15 ar trebui casate, dar și linia este foarte veche, ar trebui recondiționată. Autobuzele, încă mai avem două articulate din 1991. Din 23 de autobuze, doar zece sunt mai noi”, a spus Irod.

Brînzan a vorbit și despre un autobuz care e tot nou, deși e din 2007, pentru că nu a putut fi folosit prea mult. „Este unul nou adus în 2007, care stă în curte pentru că s-a dus motorul și nu găsești motor la el. Asta e respectul municipalității pentru cetățeni. Asta e respectul”, a spus Brînzan, care a precizat că doar atenția sporită a șoferilor face ca transportul să fie cât de cât sigur.

Liderii sindicali spun că mii de copii vor merge de luni cu aceste mijloace de transport, pentru că începe anul școlar. La aceștia se adaugă ceilalți călători, care plătesc 2 lei biletul, deși condițiile lasă de dorit. În plus, Consiliul Local dă o subvenție de 2,5 lei la fiecare bilet. (A.A.)

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: